ΚΛΙΝΙΚΗ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την επιστροφή του δρ. Γεωργίου Γήτα από το εξωτερικό, έλαβε χώρα η ίδρυση της Γυναικολογικής - Ρομποτικής Κλινικής στο Ιατρικό Διαβαλκανικο Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μαιευτήρας, Γυναικολόγος, Χειρουργός Ογκολόγος δρ.Γεώργιος Γήτας είναι ο διευθυντής της εν λόγω Κλινικής και ηγείται μιας ομάδας υψηλών προδιαγραφών, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης γυναικολογίας στην θεραπεία ασθενών με καλοήθεις και κακοήθεις γυναικολογικές παθήσεις.

Η Γυναικολογική - Ρομποτική Κλινική παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με εξειδίκευση στους κάτωθι κλάδους:

  • την Ρομποτική ή Λαπαροσκοπική Χειρουργική (Υστερεκτομή, ινομυώματα,ενδομητρίωση, όγκοι ωοθηκών, πρόπτωση μήτρας)
  • την Ουρογυναικολογία (πρόπτωση πυελικών οργάνων, ακράτεια)
  • τη Γυναικολογική Ογκολογία (καρκίνος ενδομητρίου, τραχήλου, ωοθηκών, αιδοίου)
  • τη Χειρουργική Μαστού (καρκίνος μαστού, καλοήθεις όγκοι)

Πολυάριθμες τέτοιες επεμβάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά σε συγκεκριμένες χειρουργικές αίθουσες του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

gitas-diavalkaniko-ginaikologhiki-kliniki-6wxzg.jpg

O δρ.Γεώργιος Γήτας με την εμπειρία του ο διευθύνων παγκοσμίως αναγνωρισμένων κέντρων Γυναικολογικής Ογκολογίας (Charite, Berlin), Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και Ενδομητριώσης (UKSH, Lübeck), Ουρογυναικολογία (UKSH, Lübeck), Μαστού (Charite, Berlin) οργάνωσε την Γυναικολογική - Ρομποτική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης με τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Η κλινική έχει εξοπλιστεί με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό παρέχοντας τις πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές και καινότομες θεραπευτικές επιλογές για όλο το φάσμα των προβλημάτων υγείας που ταλαιπωρούν τη ζωή των γυναικών.

Η κλινική πλαισιώνεται από αναισθησιολόγους, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, ενδοκρινολόγους, παθολόγους ογκολόγους, γυναικολόγους εξωσωματιστές, διατροφολόγους, ακτινοδιαγνώστες και ακτινοθεραπευτές ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες παροχές υγείας με βάση τα υψηλότερα ευρωπαϊκά standards.

Πλέον δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε απο τις καλύτερες κλινικές του εξωτερικού. Η ασθενής στο επίκεντρο!

Για ραντεβού καλέστε μας 2310 230 330 698 2786772